24.2.2011

Murua rintaan

Toiset dieettaa - Nalle lihoo

Lähtihän se paino nousuun... 
+ 300grammaa Atlaksen Supergaineria päivässä tekee tekee tehtävänsä pähkinöiden, pekonin, kananmunien, R52 :sen, öljyn, tonnikalan ja jauhelihan rinnalla! Kohta mennään maaliskuun puolelle, joka tarkoittaa, että rantakuntoon pääsyyn jää enää n. 3 kuukautta. Taitaa siis jäädä tämän nallen rantakunto 2011 vain haaaveeksi ja 24päkki piiloon elintasokertymän alle :D 
Aavistuksen verran kyllä houkuttelisi pieni kiristely, mutta pistetään nyt kasvu kuitenkin hetkeksi etusijalle. Ainakin 85 kiloon pitää päästä, johon matkaa on siis n. 3 kiloa. Ei kuulosta paljolta, mutta tekemistä siinä kuitenkin riittää enemmän kuin tarpeeksi! 

HST treenailua

2 HST-päivää takana, monta vielä edessä. Jalat on saanunna mukavasti osumaa, mutta oikean lavan liikuttajat, sekä oikea hauis ja file vielä temppuilevat. Kait nekin jossain vaiheessa aukeavat ja pääsen tositoimiin silläkin puolella :D

Laskeskelin, että sellaiset 490 toistoa tulee tällä viikolla per(3kertaa) treeni tehtyä, joten viikonloppuna saattaa olla sitten kohtalaisen rikkipuhki. Ensviikolla tippuu toinen sarja jokaisesta liikkeestä kokonaan pois, mutta painoja tulee kohtalaisesti lisää. Eli turhaan toivon, jotta lepäämään pääsisi :D 6 viikkoa pitää jaksaa, ennen kuin tulee eka tauko!

Jalkatreeneistä tuli muuten taas mun suosikki, kun aloin jumppaamaan syväkyykkyjä kantapäät korokkeella + otin hackin ekaa kertaa mukaan ohjelmaan. 
Löytyi taas pari uutta lihasta :D Hyvä sinänsä, sillä klabbit on jäänyt aiemmin aivan liian vähälle huomiolle.
Nyt tulee sitten 3 kertaa viikossa vedettyä kyykky, mave, hack, pohjeprässi ja etu- sekä takareidet... Yes Please!

Mvn

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogin innoittamana kävin kokeilemassa tuota sun ohjelmaa ja painot muokkasin sopiviksi itselleni, tai siis luulin muokanneeni. Kyykyt meni hyvin, mutta jo ensimmäisen mave sarjan jälkeen olin puhki. 15-toiston mave sarjat ei ole kovin hauskoja.
Syke nousi hyvin ja tuntui ihan mukavalta reeniltä. Miten pitkiä taukoja pidät sarjojen välillä?

-Jussi

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Jussi:

Tossa ekan viikon aikana onkin tarkoitus, että syke nousee rajusti. Kroppaa valmistellaan tulevia viikkoja varten.

Pidä tauot max. 1min kolmanteen viikkoon asti... sen jälkeen on jo pakko huilata pidempään, kun sarjapainot nousee.

Itse tauotan kyykyt ja mavet siinä 45sec - 1min.
Hack-pohkeet-etu -ja takareidet quatrosarjana :)

Jos haluat, niin voin lähettää tekemäni HST-laskurin maililla?

Ohjelmaa tehdessä joutuu kuitenkin väistämättä tarkistamaan painoja viimeistään 2 viikon vikassa treenissä, sillä silloin pitäisi tehdä kaikissa liikkeissä 15toiston maximit! Eli painot pitää syöttää ohjelmaan uudestaan.

-Mvn

Anonyymi kirjoitti...

Massaa tullut täälläkin pari kiloa lisää, indbody osaisi ehkä kertoa massan tarkemman laadun. Tarkistin kalenterista, että joulukuussa otettu penkistä 100 kilolla 3x6, viime viikolla 110 kilolla 3x6. Eli näköjään enemmän syöminen oikeasti vaikuttaa (mulla ei ole ikinä ollut näin nopeetä kehitystä). Joulukuussa tilattu 4 kilon proteiinipurnukkakin tyhjeni viime viikolla, täytyy laittaa uusi setti tilaukseen.
-Altti

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Hyvä Altti !
Lisää kauraa koneeseen vaan :D

Jos et kerkee inbodyyn, niin mittanauha toimii myös hyvin puntarin kanssa.

110 kiloa alkaa jo olla ihan miehekäs lasti. Ainakin mun mielestä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...