19.2.2011

Hullu

Kirkuvankeltainen, tuulihoisuihin sonnustunut höyryveturi paahtaa röökiä vetävän täyteentällätyn teinin ohi 15 asteen pakkasessa. "Vitun hullu, juoksee tällä ilmalla" - kuulee Nalle teinin toteavan kaverilleen.

Keskuspuisto on täynnä hiihtäjiä, jotka naama punaisena lykkivät laduilla menemään. Vastaan tulee yksinäinen juoksija kirkuvankeltaisessa reippailutakissaan... "Vitun hullu, eikse nää että tää on hiihtolatu" ajattelevat hiihtäjät hiljaa mielissään. 

Viimeistään erään punanaamaisen luistelutyyliillä lykkivän kusiluistelijan pollämystynyt ilme paljasti mainitun suuntaiset ajatukset hänen törmätessä toistamiseen tähän kirkuvankeltaiseen höyryävään juoksijaan, tullessaan takaisin puolentoistatunnin paloheinän suunnalla heitetyn hiihtolenkin jälkeen." Vitun hullu... vieläköse jaksaa täällä ravata?"... Jaksaa jaksaa, mutta kävin kyllä välissä tunnin jalkatreenillä tuossa hallilla :D Sitä tietenkään voinut paljastaa!

Se on muuten aika jännä fiilis, kun ripsistä roikkuu ainakin puolentoistakilon jääpuikot ja parranhaituvat on kerännyt hyvän hyhmän peitokseen + nenä on jäätynyt epämääräiseksi möykyksi naaman keskelle :D

Ehkä sitä oikeasti on hieman hullu, kun vetelee henki pihisten tuolla pakkasessa. Toisaalta pakko juosta, kun pyörästä katkesi ne ketjut...
Eipä silti pakkanen eikä mikään ennenkuin viski jäätyy pulloon (todisteita tälläisestakin ihmeestä on)

Kyykkyä 110kg (polvi sanoo nax)

 

Syväkyykyt kantapäät korokkeella:
60kg x 20
60kg x 20
80kg x 15
90kg x 10
110kg x 10
110kg x 10 (luulin tehneeni 10 kertaa, mutta video paljasti totuuden)
120kg x 5
90kg x 15
+ takareidet maaten + pohkeet istuen 3 x max supersarjoina
+ Ison Arskan innoittamana leveä pyramidi etuolkapäille käsipainoilla


Mvn

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...