3.6.2012

Testissä Green Gym (Gold's Gym) @ Berlin

Tämä oli ilmeisesti vielä jonkin aikaa sitten ihan asiallinen punttis. Nykymeno suunnattu lähinnä lähikortteleiden kotiäideille.

Kaiuttimista soi hempeä rämpytys, manmat polkee crosstrainereita ja pari kukkakeppiä miettii, jotta mistä ne käsipainot käynnistyy. Trainerit(ainakin yksi) näytti Oasiksen veljeksiltä- tosin laihempi.

Treenikaveria ei ylläripylläri tältä salilta löytynyt:D yhdeltä kaiffarilta kysäisin, oliko tämä jo valmis, vai pitikö smittiä vain pyyhetelineenä... Sanoi tekevänsä vielä.., 10-15 minuuttia??? Ihanko ei vois välissä tehä. No menin sitten välissä vääntämään pystypunnerruksia, ja palautin tangon em. kaiffarille ala-asentoon punnerruksia varten.. Pakkohan sen oli potkaista mun penkki siitä hittoon! Laitoin sitten maksimit tankoon, niin ymmärsi häipyä vihdoin... Surffitukka.

Edellisen omistajan mukana taisi kyllä häipyä suurin osa levy - ja käsipainoista ( limppuja riitti juuri ja juuri 140 kilon SJMV:hen.... Pystärit käsipainoilla unohdin suosiolla 27,5:set oli suurimmat)

Voitti kyllä mennen-tullen hotellin gymin(monitoimilaite), eikä myöskään maksanut mitään... "are you interested in membership? Please fill this form and give it a try" Well...Ok :D

Ensivuoteen.. Kait -Nalle :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...