22.11.2010

Elämä on

Viikonlopun nuhakohtaus on tuli ja meni. Tänään diagnosoitiin astma. Varsinainen säkä... nyt saa käyttää urheilussa kiellettyjä aineita ihan luvalla, lopun elämäänsä. Ja eikös se niin ollut, että kaikilla huippu-urheilijoilla on kyseinen keuhkoputkia rassaava vaiva? Ainakin meidän putipuhtailla hiihtäjillämme. Astmapiippua ja klenbuterolia huuleen ja tulokset vaan nousee...

Viime perjantain rääkistä jäi muuten muistoksi kipeä ranne. Tiä vaikka olis jännetuppi tulehtunut. Mitä tästä voimme päätellä? Terve ruumis ei kaipaa raakoja rinnallevetoja, ainakaan väärällä tekniikalla ja liian isoilla painoilla tehtyjä :D

Paleoliittisen ruokavalion noudattaminen jatkuu edelleen, tosin pienin poikkeuksin. Pakon edessä on napaan ahdettu muutama Hy-pro -patukka, ja tänään aamulla pari lusikallista kaurapuuroa. Muutoin syömiset on koostuneet lähinnä jauhelihasta, parsasta, porkkanasta, kaalista ja tomaatista. Se mikä pistää tässä miettimään on, että ennen patukoita  ja kaurapuuroa vatsa ei ilmoittanut itsestään kertaakaan viimeisten neljän päivän aikana (normaalisti pörisee jatkuvasti) ja vaimokekin on ollut paljon tyytyväisempi. Liekö raikkaampi koti-ilma vai mikä? Elämä ilman viljaa????? Now that is a question to think about!

3 kommenttia:

Altti kirjoitti...

Heh, löysin sattumalta sun blogin. Mulla on vielä näemmä paljon opittavaa ruokailun suhteen...

Anonyymi kirjoitti...

"Se mikä pistää tässä miettimään on, että ennen patukoita ja kaurapuuroa vatsa ei ilmoittanut itsestään kertaakaan viimeisten neljän päivän aikana (normaalisti pörisee jatkuvasti)"
Tämä on itsellänikin yksi selvimmin havaittavia muutoksia ruuansulatusjärjestelmässä vajaan kahden vuoden vhh/paleo -ruokailun myötä: jos pitää ruokavalion kunnossa ei vatsa juuri kupli eikä ilmaa muodostu oikeastaan lainkaan.

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Altti:

Eihän nämä mitään nyrkkisääntöjä tietenkään ole. Jokaiselle löytyy kokeilemalla se oma sopivin ruokavalio. Näitä voi tietysti kokeilla ja katsoa miten keho vastaa :)

Anonyymi:

Omaatko mahdollisesti punttitaustaa? Miten ruokavalion muutos on vaikuttanut tuloksiin ja kauanko kesti totutella vähillä hiilareilla toimimiseen?

MVN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...