27.10.2011

I`m Jacked

Jack3d
Tilasin tosiaan noin viikko sitten iHerbistä uuden treenilaturin, jota pääsin sitten eilen viimeinkin kokeilemaan. Alla muutama kommentti kyseisestä tuotteesta.

Mausta
Valittavina oli Grape Bubblegum, Tropical Fruit, Lemon-Lime sekä Rasberry, joista tilasin toiseksi viimeisen vaihtoehdon, eli sitruuna-limen. Maku oli itse asiassa paljon parempi, mitä odotin, ja jos sitä vertaisi esimerkiksi N.O xploden Hart-Sport*1000 -esansimakuun, niin tuotetta  voisi kehua jopa ihan hyvänmakuiseksi :D Reiluun vesilasiin sekoitettuna ja hiilihapoilla, siitä olisi saanut ihan pätevän sitruslimpparin.

Toimivuudesta
Beta-Alaniinia sisältävän jauhon odotin aiheuttavan vähintäänkin tuttua ihon pistelyä, mutta turhaan. Sen sijaan puolisen tuntia juoman nauttimisesta alkoi hermostunut sormien ja varpaiden naputtelu, jota ei yhtään auttanut, kun jouduin kuuntelemaan opiston kuntokurssin ohjaajan tyhjänpäiväistä jaarittelua sen sijaan, että olisin päässyt heti painoihin käsiksi. Kyllä! kuntokurssi... Tarkoittaa käytännössä kolmea tradenominopintojeni opintopistettä helpoimmalla mahdollisella tavalla :D

Treenissä selkein ero "normaaliin" verrattuna oli ehdottomasti sarjataukojen lyhentyminen, ja varsinkin hauiskäännössä huomasin tehojen riittävän, riittävän, riittävän ja riittävän paljon pidemmälle, mitä normaalisti. Harmi vain, että treeniaika loppui kesken juuri parhaan pumpin kohdalla :D Sarjataukojen lyhentyminen tietysti tarkoitti sitä, että ohjelman mukaisten kahden sarjan sijaan tein keskimäärin 5sarjaa per liike. Sen tietenkin tänään tuntee nahoissaan... Joka on tietysti vain positiivinen asia!

Muuta 
Johtuiko sitten laturista, vai muuten vain huonosta lääkityksestä, että pää oli täysin tyhjä loppupäivän. Sanaakaan en saanut espanjan tunnilla suustani... outoa?
Purkista pitäisi irrota 45annosta, joten kovia treenejä on tiedossa ihan hyväksi aikaa eteenpäin, ennen varaston täydennystä. Seuraavaksi voikin sitten kokeilla jotain toista tuotetta, ja valinnanvaraahan siis riittää.

Voin suositella jo ihan maunkin vuoksi. Pulveria ei tarvitse myöskään ladata kauheita määriä kerralla, joten pakkauksestakin on saatu ihan asiallisen kokoinen.

Tarkempaa tuoteinfoa kaipaaville lisätietoa TÄÄLTÄ 

Jos meinaa Jackia tilata, niin ensikertalaisena saa iHerbistä Nallen koodilla (ESA644) 5$ alennuksen. Kannattaa tsekata toi putiikki muutenkin, jos esimerkiksi haluaa säästää pakollisissa vitamiinihankinnoissa... edit.


perjantain vitostreeni

Kyykky 130kg
Mave 160..
Prässi 300..
Koukistukset koko pakka (koulun paskalaitteet)

Ojennukset koko pakka (ja sama juttu)
Kapea pena 110
Ristikkäistalja rinnalle
PeckDeck
YT-vastaotte 100 (koko pakka)
YT-leveä ote 90Ranskalainen 40+tanko
Habat samalla + pumppaukset 20kg käsipainoilla
+ vipareita taakse, eteen, sivuille
+ vatsarutistuksia epämääräinen määrä

Mvn

8 kommenttia:

Metallisydän kirjoitti...

Olen varmaan jotenkin outo, koska en saanut Jack3d:sta samanlaista tehoa kuin joistakin muista latureista, vaikka muut sitä hehkuttavatkin.

Ei muuten kannata luottaa tuohon annosmäärään, joudut varmasti nostamaan annoskokoa käytön edetessä...

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

No täytyy sulkea huomenna placebo :n mahdollisuus pois. Voihan olla, että vieressä katselleilla opiskelijatytöillä oli myös jotain vaikutusta hauiskääntöjen määrän suhteen...

Tai ehkä Jack3d:llä saa tehoja vain tiettyyn pisteeseen asti, josta sä olet kehityksen suhteen mennyt jo ohi.. Eli tarttet siis vahvemmat myrkyt :D

Tai sitten mä olen vain yksinkertaisesti helvetin paljon vahvempi, kuin viimeviikolla?

Jatketaan harjoituksia!

Metallisydän kirjoitti...

Tai sitten se vaan toimii sulla paremmin kuin mulla :)

Tiina kirjoitti...

Jaahas, eipä ole tullut edes mieleen että tuota sais iHerbistäkin! Pitääkin tilata :D Itse söin yhden purkillisen ja tykkäsin kyllä, hyvin lisäsi tehoja.

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Juu ei ollut placeboa toissapäiväinen... Taas sai repiä reilusti enemmän, kuin ohjelma olisi sallinut :D

Nyt voin jo suositella muunkin, kuin vain maun vuoksi... Annostus oli tänään vähän reilu mitallinen...

IHerbistä tosiaan löytää vaikka mitä... Kunhan pitää tilausmäärät maksimissaan 1.81kilossa, niin pysyy lasku kurissa:D Proteiineja ym. tilaa vievää tavaraa kannattaa tilata vähän lähempää, ellei määrät sitten ole todella suuria...

Matti kirjoitti...

Mä sain viikko sitten varmaan kofeiinimyrkytyksen kokeiltuani ensimmäisen kerran treenilaturia. Olin juonu pari kuppia kahvia alle (normaalisti en juo kahvia enkä käytä muutenkaan kofeiinia sisältäviä tuotteita) ja sit vielä se laturi. Loppupäivä meni oksennusta pidätellessä ja pumppu hakkas ihan hulluna iltaan asti. Not nice!

Jätän ainakin vielä toistaseks kofeiinituotteet hyllyyn :D

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Matti:

Kofeiiniherkkyys ei ole mitenkään harvinainen juttu, ja useimmat laturit pitääkin sisällään kohtuu suuriakin mällejä kyseistä ainetta.

Jos mielit laturia käyttää, niin jo pelkkä Beta-Alaniini sellaisenaan toimii ihan mukavasti (on ihan kohtuu hintaistakin). Eli homma hoituu hyvin ilman "laillisia" piristeitäkin...

Beta-Alaniini vaikutus liittyy lähinnä maitohapon puskurointiin, joten varsinaista energiaa ei siitä saa, mutta sarjakestävyys kuitenkin paranee maitohapon erityksen hidastuessa. ATP:n palautumiseen tietysti kreatiinia.

Voin suositella omien käyttökokemusten perusteella...

Matti kirjoitti...

Pitää joskus testata toi beta-alaniini, sitten kun tuntuu siltä että tarvii lisäpuhtia salille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...