10.5.2011

Bye Bye Paleo...

Aikansa kutakin. Viime syksystä pääsiäisvaellukseen asti syöpöttelin paleoottisella ruokavaliolla. Vaelluksella tuli sitten puputettua jälkiuunileipää oikein urakalla :D Rehellisesti syy, miksi en jaksa enään  jatkossa pitää niin tiukasti kiinni viljattomuudesta on Helsingin lounaspaikkojen  köyhyys. Viimeinen tikki oli, kun jouduin heittämään lammaspadat takaisin laariin Cafe Agricolan hellapoliisin valvovan silmän alla. "Vain yksi kauhallinen asiakasta kohden" Jumaliste! Näytänkö anorektikolta häh?... Pelkällä salaatilla ja parilla lihanpalalla sitä pitäisi sitten elää? Hermot menee, ja ruokavaliosta saatu hyöty häviää ylimääräiselle stressille. No Thanks! Ja pitäähän niitä lounareita käyttää, kun sellaisia duunista jaetaan. Viereinen Alepa tuskin niitä ottaa maksuvälineeksi. Jatkossa siis napa saa hätätilan uhatessa täydennystä riisistä ja perunasta... Vehnäpasta pysykööt vielä pannassa!!! Päätökseen saattaa myös vaikuttaa työkaverien kommentit allekirjoittaneen pekoninpaistosessioiden aikana... "Onneksi meillä on tehokas liesituuletin" (sitähän ei siis ole)  Hui kamala... ruuan hajua työpaikalla. Kuinka sivistymätöntä tms. Popsikaa vaan rauhassa niitä muovinhajuisia HK:n einesaterioita Yök!

Nyt itsesuojeluvaisto hiiteen ja ottamaan hittiä keskuspuistoon fillaricrossin merkeissä... Katotaan kuinka solmuun vanteet tällä kertaa menee...

Piiz

Mvn

5 kommenttia:

Matti kirjoitti...

Se etten ole itse karsinut ruokavaliota on juurikin sama, jonka takia lopetit paleon. Eli, menee liian vaikeaksi.

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Hmm..joo Tää nykypäivän syö viljaa tulee kyllä korvista ulos...

Maa olis täynnä terveellisiä juureksia ja muita vihneitä. Huutavat silti poissaolollaan... Rafloissa kasviksina käsitetään vihreä salaatti ja kurkku.. ttu että ottaa päähän.

annitanni kirjoitti...

alepasta en muuten tiedä, mutta ainakin k-kaupat OTTAA tosiaankin noita lounareita vastaan kun ostat lämminruokatiskiltä :)
Kauppojen kotikeittiöistä löytyy hyvin vähän paleompaakin settiä, salaatti + liha/kala -kombolla menee näppärästi ja usein löytyy kaalilaatikkoa tms viljatonta/maidotonta. Eikä jää lounaritkaan lompakonpohjalle ryppyyntymään!

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Koetaan heti, kun Kookauppa rantautuu tänne Eiran nurkille... vai olikohan sellaista jo?

Mitä sitten "kotikeittiö" pitää sisällään.. Munajauhoa ja muita maittavia puolivalmisteita?... Kysyy epätietoinen ravintointoilija :D

annitanni kirjoitti...

Riippuu varmaan vähän kotikeittiöstä :D
Mut siis itsehän ostan duunievääni aina kookaupan "kotikeittiöstä" jossa yleensä on lämminruokavaihtoehtoina kokolihoja ja kaloja tai laatikoita, jotka sopii paleoruokavalioon :D (on muuten aika hyvä indikaattori se "gluteeniton" -merkintä) toki sieltä löytyy ne täytetyt patongit ja pizzaslicet sun muutkin, mut niitähän ei tarvi ottaa :D Pystyy siis koostamaan miltei buffetmaisesti itse. Syön siis salaatin kanssa lihani - ovat älynneet olla miinoittamatta niitä rehuja millään krutongeilla.

Puolivalmisteista ei ole kyse, kaikki safka laitetaan noissa oikeasti itse samaisena päivänä. Ei siis mitään kouluruokatasoa :D Ja parastahan koko ilossa on kilohinta. Maksan siis just siitä minkä syön, en lautaselle jääneistä viljaperäisistä lisäkkeistä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...