27.2.2011

Punttia - Proteiininirvanaa - pohkeita

Kontulan kuntokellari

Perjantain punttailut kävin hoitamassa Kontulan pommisuojassa. Yllättävän positiivinen kokemus varsinkin, kun sijainti muuten niin räkäisellä alueella (ostarin nurkalla) loi hieman ennakkoluuloja paikkaa kohtaan. Ehdottomasti paras tähänastisista Helsingin liikuntaviraston ylläpitämistä paikoista, joissa olen käynyt, eikä1,5euron opiskelijalippu paljoa budjetissa tuntunut.
Siisti, tilava ym. paikka, josta löytyi rautaa enemmän kuin hiihtoliitto sallii! Toimivat koneet, monta nostolavaa ja häkkiä, taljat, prässit ym. kaikki tärkeät. Hyvä motivoiva fiilis, joka johtui lähinnä siitä, että kaikki paikallaolijat olivat nenänkaivuun ja seurustelun sijaan oikeasti treenaamassa! Suosittelen!

Treeni
...oli kohtis hyvä. Jalat huusi armoa viimeistään siinä vaiheessa, kun piti ostarin rappusia kävellä :D
Vaikkei niskassa ollutkaan 100 kiloa enempää rautaa, niin kyllä nuo 15 toiston setit teki tehtävänsä. Siihen vielä päälle mave, hakki, pohjeprässi ja reisikoneet samalla meiningillä, niin valmista tuli. Selkäosasto ei vieläkään liiku, mutta rinnan ja ojentajat sai kuitenkin käsiteltyä ohjelman mukaisesti.
 
Protskunirvana
Kuntokellarin jälkeen oli tiedossa saunailta, jota varten olin hakenut Reinin Lihasta puolisentoista kiloa entrécotea. Parasta mahdollista!
Väänsin sitten pojille(minä +3) pihviä pinaatti-basilicasalaatin kera. Ei ollunna pahhoo :D

Metallisydämen kiusaksi on ihan pakko heittää tähän parit fotot mässyistä. Kaveri on ketoosilla, ja kuolasi blogissaan  mun edellisiä pihvipostauksia, joten käännän nyt sitten vielä veistä haavassa(kuitenkin hyvällä mielellä) ja laitan linkin menemään... Kiusa se on pienikin kiusa :D


Kunnon pihvit!
Reilut 300g per pala. Ei mitään marjastelua..


Voissa valurautapannulla paistettu entrécote oikeaoppisesti medium miinuksena.Pari minuuttia per puoli. Toimii!
Valmis kattaus. 
Sivussa salaatti: basilicaa - pinaattia -tomaattia - romainea. Snadisti oliiviöljyä ja suolaa päälle.. Good 


Jälkiruoaksi vielä pala protskupatukkaa. Kundit hieman ihmetteli, että miten helvetissä sitä pystyy vielä mättämään 300g pihvin päälle... Helposti :D

Iltapalaksi pyöräytettiin parit lihapullat. Niitä oli mukava napsia kortinpeluun lomassa. Suosittelen muuten kokeilemaan... Jauhelihan sekaan pari sipulikeittopussia, pinaattia ja basilicaa.. Hyvää tulee!
Punttis, sauna ja proteiininirvana yhdistettynä pariin tiukkaan hömpsyyn ja oluseen tekivät tehtävänsä...  Tämä nalle nimittäin veteli tyylikkäästi hirsiä sohvanpohjalla toisten vielä heiluessa pitkälle yöhön...

Sunnuntaireippailut

Lauantai meni perjantaisen illanvieton seurauksena kokonaan löhöilyksi. Pelailtiin siinä 10 tuntia räiskintäpeliä lähestulkoon yhdeltä istumalta :D Ei siis ihme, että la - su yö tuli sitten katseltua epämääräisiä sotaunia...

Sunnuntaiaamuna edellispäivän sohva - sipsi(jättipussi) - sulkaayhdistelmä muistutti itsestään olotilalla, joka oli rinnastettavissa kohtuullisen kovaan kohmeloon. Olisinkin jäänyt kärsimään oloa sohvalle koko päiväksi, ellei omatunto olisi pakottanut ulos... Hyppäsin trikoisiin, heitin lenkkarit jalkaan ja suuntasin keskuspuistoon, ajatuksena vetäistä ripeä puolentunnin pikakävely raittiissa ulkoilmassa.

Kun on juoksukengät jalassa, niin eihän kävelystä silloin tule mitään :D Pistin siis kevyeksi hölkäksi... Parin minuutin hölkkäilyn jälkeen sain sitten ihan kunigasidean: jos vaikka mutsia Kulosaareen moikkaamaan? Otan sieltä sitten kyydin, tai bussin takaisin. 9 kilsaa oneway ..no broblemo!

Ihan sikahieno ilma, aurinko paistaa ja asicsit kulkee kevyesti. Huonosta olosta ei ihme kyllä ole tietoakaan, kaikki on siis vallan mainiosti.
Pääsin perille 48 minuutissa, laitoin likomärän rotsin  aurinkoon kuivumaan ja hörppäsin vähän aplarimehua ja kupin kahvia.
Vähän tuntui jaloissa, pohje aavistuksen kipeä perjantain treenin jäljiltä ja nyt kiristi mukavasti.
Pyydänkö siis suunnitelman mukaisesti kyydin takaisin, vai otanko bussin....??
No eihän sitä nyt vanhuksia viitsi vaivata, ei tosin bussiinkaaan kehtaa juoksutrikoissa nousta... Tossut siis takaisin jalkaan ja juoksuksi.. Jos kerran jotain tehdään, niin tehdään sitten kunnolla :D 18 kilsaa ja 1h 38minuuttia. Polvet hellänä, pohje ei ainakaan nyt kestä astumista, mutta omatunto on puhdas. Sipsit on poltettu, mieli on virkeä ja olo mitä parhain. Liikunta on parhautta!
Bueno!

Bonarina vielä naapurin mummo pysähtyi vastaantullessa toteamaan: "On se hyvä että saa tällainen vanha mummo kauppareissullaan silmänruokaa" (silmät vaelteli vyötärön alapuolella mittaillen juoksutrikoisiin sullottuja reisiä... vai mitäköhän katteli) :D

Mvn

2 kommenttia:

Metallisydän kirjoitti...

Ilkeyttäs taidat näitä ruokajuttuja kirjottaa... nälkä kurnii ilman noita herkullisia kuviakin! :)

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Juu, näin teen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...