22.11.2011

Valivali

Viikon maaminen teki tehtävänsä: kaikki voimat jäi sohvanpohjalle. Eipä ota yhtään aivoon... Tuntuu, että olis taas tullut tehtyä ihan turhaa duunia...

Sunnuntaina kuitenkin aloitin kropan herättelyn giljotiinipenkillä, ylätaljalla ja hauiskäännöillä. Jokaista liikettä 10sarjaa x 10toistoa. Painot liikkuiva jossain 40-50% välillä ykkösmaksimista. Eilen samanmoinen veto jaloille: kyykkyä, reiden ojennusta ja koukistusta, sekä 200 vatsarutistusta. Mieli tekisi jo repiä kunnolla, mutta olo ei oikein anna periksi. No eipä viimeyön parin tunnin unilta voi oikein muuta odottaakkaan.

Kohta kuitenkin salille jatkamaan "herättelyä" olkapäätreenini muodossa. Jos sitten huomenna olisi jo paremmassa vedossa... Sekin menee varmaan reisille... katsotaan, mitä lääkäri sanoo...

Periaatepäätös eiliseltä:
En enää ikinä neuvo ketään ruskeasuon salilla, edes kysyttäessä. Kerran "tiedätte" paremmin, niin älkää sitten saatana valittako, ainakaan julkisesti. Itse asiassa: vittuako edes tulette salille, kun on kerran niin helvetin vaikeeta!

1 kommentti:

Altti kirjoitti...

Omalta kohdaltani voin sanoa, että kaikki neuvot, joita olen salilla saanut, ovat olleet pelkästään hyödyksi. Yksi penkkivarmistaja (jonka näin tekevän 100 kilolla 25 toistoa) neuvoi just taannoin mua hengityksen suhteen. Asia jota en ole koskaan tullut ajatelleeksi, mutta vaikutti kyllä treeniin. Hyvät neuvot ovat kalliit, kun tavoitteena on: "maksimaalinen kehitys, maksimaalinen rispekti".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...