16.11.2011

Pakkolepo

Kun kerran väliviikko kun tuli treenattua, niin nyt onkin sitten hyvä lepuuttaa pakon edessä pienessä flunssassa... Taitaa olla ensimmäinen yli 24h kestänyt sairastelu sitten viime tammikuun. Nokka vuotaa ja hiki lentää jo kolmatta päivää, joten tuskin liikun huomennakaan sohvalta yhtään mihinkään.  Onneksi on kone ja nettiyhteys, niin ei käy aika pitkäksi. 

Flunssaa karkottamaan tilasin taas iHerb.com: sta vähän lisää namuja. Magnesiumia, sinkkiä, c-vitamiinia ja kalaöljyjä. Magnesiumia otin tavallisten nappien lisäksi myös jauheena, ajatuksena tehdä tässä jossain vaiheessa pieni Dtox-operaatio. Mukaan mahtui myös ph-testeri... Saas nähdä, kuinka hapan kaveri mä todellisuudessa olen. On meinaan vihreän nauttiminen jäänyt viimeaikoina luvattoman vähäiselle.

Ostoskassi ei tälläkään kertaa maksanut hunajaa. Kiitos siitä iHerb-rewards -tilille kilahtaneiden taalojen. Kannattaa todellakin ottaa hyöty irti kyseisestä hommasta, mikäli iHerbissä asioi. Eli uutena tilaajana koodi ESA644 kehiin, jolla saa 5$ alennuksen, ja sitten vain pistämään omaa koodia eteenpäin...


En ole taas hetkeen panostanut erityisesti ruoanlaittoon, niin tänään sitten fiksailin aikani kuluksi lounaaksi terveellistäkin terveellisemmät herkkumätöt: ruisjauhoilla leivitettyä ahventa, kaalia, fenkolia, pinaattia ja kananmunaa. Mausteena ripaus suolaa, mustapippuria, inkkarisokeria ja korianteria.... Hyvää vaihtelua viimeaikojen bulkkiruualle, joka on koostunut lähinnä jauhelihasta, munista, riisistä, kaurapastasta, bataatista, pavuista ja porkkanasta. Siihen toki palataan takaisin heti, kun tämä flunssa on selätetty! Loppujen lopuksi ruokahan on vain ravintoa, ja jos syöminen tuntuu kivalta, niin jotain on vialla :DMvn

2 kommenttia:

Octavia kirjoitti...

Joku lumipalloreaktio käynnissä, ku täälläkin ollaan flunssassa :/
Hyvät mätöt btw!
Ja voimia!

Matti kirjoitti...

Olin ite flunssassa kolme viikkoo sitten ja vieläkin jälkioireita siitä. Yskä, limaa keuhkoissa ja väsyttää. Treenaamaan on kuitenkin pystyny vaikka välillä on väsynyt olo. Persiistä tälläset taudit, kun kestää ja kestää..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...