24.1.2011

Soittohommia ja nihkeä paluu arkeen

Maailman Vahvin Nalle aka. Dj Lionel Tiger
Joo-o on mulla siis muutakin elämää, kun urheilu :D Ei vain oikein tunnu vapaa-aika ja "normi"elämä sopivan yhteen punttien nostelun kanssa. Onhan se tietysti hyvä hieman välillä tasapainottaa sosialisoinnin ja bodauksen suhdetta, mutta siitä joutuu sitten väistämättäkin maksamaan hiema turhan kalliin hinnan, menetettyinä treenitunteina, parin päivän surkeana ruokavaliona ja motivaatiotasojen laskuna. Turhaa stressaamista päästäkseen takaisin oikeaan vireeseen...   


Perjantaina viestetyistä synttäreistä toipuminen tuntuu siis  kestävän hieman liian kauan.  Ainakin eilen oilsi vielä voinut todeta, että olo oli kuin viikon vanhalla villakoiravainaalla, ellei sitten vieläkin kauheampi...Kannattiko?? No huomenna tosin on vakaa aikomus saada treeniviikko käyntiin, oli kunto sitten mikä tahansa. Aamulla on kello aikaisin soimassa, jotta saa tankkauksen aloitettua ja ehtii vielä eväätkin paistaa matkaan mukaan. Tarkoitus on käydä töiden jälkeen CityGymillä hikoilemassa tiukka Kyykky - Prässi - urakka... Paljon lyhyitä sarjoja ja mahdollisimman isot raudat! Tietää sitten tehneensä. Perkele!


Tuo levyjen soittelu itse asiassa näyttelikin joitain vuosia sitten kohtuullisen suurta osaa silloisessa elämänvaiheessa. Nyttemin on asioita kuitenkin laitettu toisella ja terveellisemmällä tapaa tärkeysjärjestykseen ja technoa tuleekin  soitettua enään lähinnä omaksi -sekä kavereiden iloksi.... Yöduunit ja valvomiset sucks big time!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...