25.1.2011

Rimppakinttutreeniä

Jes! Elämä voittaa sittenkin.... Viikonloppuna hankittu vetämätön olo parani kummasti, kun pääsi taas salille hikoilemaan. Olihan sitä taukoa tuossa välissä jopa kokonaiset kolme päivää... Ihan riittävästi. 

En sitten suunnitelmista huolimatta päässyt CityGymille, vaan kävelin vanhasta tottumuksesta entiselle duunipaikalle Viiskulman Idealfittiin. Vaikka ei sieltä kaivattua treeniseuraa löytynytkään, niin Citygymin 8 euron jumppamaksun säästö kyllä kompensoi. "köyhän" opiskelijan täytyy käyttää kaikki säästömahdollisuudet tarkkaan hyväksi! 

Tänään tosiaan treenasin vain jalkoja voimapainotteisesti. Vitosen sarjoja ja hieman enemmän painoja... Mitä se "hieman enemmän sitten oli, niin en oikeastaan kehtaisi edes mainita...  Säälittävällä 130 - 140kilon tangolla kyykkyjä ja hieman uskottavammalla 280 -310kilon pakalla + tietenkin julmetun raskas kelkka :D, prässiä(eipä kuitenkaan kovin laajalla liikeradalla). Vaikka rimppakinttutreenissä ei ollut juuri kehumista, niin onneksi kotiin tultuani totesin naaman olevan täynnä pieniä verenpurkaumia... Jotain tuli siis kuitenkin tehtyä :D Hyvä minä?? Saas nähdä mikä on aamulla persiissä tunto. Pääseekö sängystä ylös vai ei?
Puristettu on :D

Seuraava urheiluvälinehankinta tulee muuten olemaan painonnostokengät, joissa kantapää on hieman kohollaan ja näin ollen suoritusasento parempi. Juoksulenkkareilla kyykkääminen on nimittäin varsin syvältä. Varsinkin, kun juuri sinne syvälle on hieman haasteellista mennä.. Tai ainakin ylös pääsy :D. 

Aina voi tehdä pari toistoa lisää,

Mvn

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...