6.4.2011

Tossut kondikseenPieni kooste viime perjantain jalkatreenistä, jonka ansiosta vielä eilen tuli hiihdeltyä aikas hissukseen. Ihme tunne, kun ei pääse eteenpäin, vaikka kuinka koetti pistää tossua toisen eteen. Vanhat mummotkin potkivat mennen tullen ohi :D 

Samalla loppuun asti -metaliteetilla on väännetty muutkin treenit, joten ei tartte yhtään ihmetellä, miksi joka mestaa juilii niin penteleesti. Nyt tosin joutui parin päivän pakolliselle sohvalomalle jonkun ihme basillin iskiessä. Perjantaihin mennessä kuitenkin aion taas olla iskussa ja salilla!


Video kuvattu manskun HotGymillä. Paikalle pisteet hiljaisuudesta, mukavan oloisesta kassaneidistä ja siististä pukkarista. Miinusta saunattomuudesta(en tosin olis tarvinnutkaan, kun olin menossa kaverille saunailtaan)..  Saatanpa käydä toisenkin kerran, jos osuu reitin varrelle.
Kannatti valittaa

Olen sitä mieltä, että kunnon kengät tekevät miehen! Olenkin vannoutunut varsin raskastekoisten vaellusjalkineiden suurkuluttaja. Suurkuluttaja siinä mielessä, että käytän sellaisia varpaitteni suojana ympärivuotisesti, pahimpia helteitä lukuunottamatta. Edelliset Meindl -merkkiset tassut kestivät käytössä pyöreät 7 vuotta, kunnes toisesta kengästä irtosi pohja korhosenojaa ylittäessäni siellä jossain pohjoisemmilla leveysasteilla. Olin siis pakotettu heittämään tossuilla vesilintua ja hankkimaan uudet. Nykyiset tossuni, jotka siis mielestäni sopivat yhtä hyvin niin hää -kuin vaellusvarusteisiinkin ovat merkkiä Hanwag. 

2009 syksyllä ostetut maiharit lähtivät kuitenkin viime helmikuussa valituskirjeen kanssa maahantuojalle, sillä niiden kumivahvikkeissa oli muutamia pieniä halkeamia. Maahantuojan mukaan halkeamista ei olisi tarvinnut välittää pätkääkään, mutta minullehan ei pieninkään virhe vaeltajan tärkeimmissä varusteissa kelpaa. Vaadin siis kenkien lähettämistä suoraan valmistajalle, joka loppujen lopuksi osoittautui varsin kannattavaksi vedoksi. Tänään tuli postissa uudelleen pohjatut ja vahvistetut bootsit kotiin. Pieni vaiva - iso hyöty... Onhan se niin, että kenkien tulisi kestää käytössä... Varsinkin kun niihin on uhrattu useampi satanen...

juhlakengät

2 kommenttia:

Riinu kirjoitti...

Valittaminen kannattaa aina!

Viimeks valitin takuuvuokrasta (sain hiukan enempi takasin, pitkä juttu) ja sitä ennen lähetin postia 8848 Altitudelle ja sain uuden takin :)

Nyt mulla on vaan pirunmoinen laiskuus valittamiseen... Suunnon sykemittari ei tunnista mun kelloa ja se tarttis lähettää suunnolle (tulevat itse hakemaan) mut en saa itsestäni sen vertaa irti et soittais sinne...sais hiukan taas enempi kaikkea hifistelyä treeneihin kun sais sykkeet ylös aikakirjoihin vielä :)

Mut yläläpy kengille :D

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Hmm.. Pitäisköhän mun valittaa Polarin kohta 2 vuotta vanhasta mittarista, kun ei enää mittaa mitään oikein... Täytyypä hoitaa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...