20.3.2011

Vitutusta ja videota

41cm avuton habanero ja viikset

Tulipas luvattoman pitkä tauko polokin päivittelyssä...

Viimeviikonlopun technonsoittokeikka + tuparireissu lähti kirjaimellisesti käsistä, ja palautuminen kesti senmukaisesti. Sitä saa mitä tilaa!
Johtuuko koko viikon vaivannut vitutus ja masennus juomisesta, viikonlopun aikana lähteneistä 2 painokilosta(luulis, et olis vaan turvonnu) vai siitä, että tuparien isännän hauis näytti mittanauhan mukaan olevan 2cm isompi? Tai sitten tämä on vain jotakin extrernaalista maailmanlaajuisen perseilyn ja katastrofien aiheuttamaa ahdistusta, maustettuna erään vapaaehtoistyöhön karanneen aiheuttamalla ikävällä :D... Enpä tiedä? Seurauksena ainakin treenit ja syöminen on men nyt ihan seipääseen. Ei ole voinut vähempää kiinnostaa jatkaa HST-ohjelmaa ja hinkata samoja saatanan liikkeitä kolmena kertana viikossa. Keskiviikkona ja torstaina kuitenkin väkisin raahauduin heittämään skitsopyramideja penkillä ja ylätaljalla... Edes jotain sentäs... 

Perjantaina tajusin puolikkaan broilerikilon vetästyäni, että olen jumaliste syönyt itseni vararikkoon! Pyöristettynä  safkaan on mennyt n. 600e kuukaudessa(yksin - vitamiini ym. lisät eivät mukana) Onko mitään järkeä? Puolivälissä kuukautta ja opiskelijan luottorajat paukkuu... mahtavaa. Alkoi toisaalta tämä lihan yletön mättäminen jo etoa, joten luovuin keskiviikkona suosiolla tiukasta paleoliittisesta ruokavaliosta, ja ostin kasan Ehrmannia ja raejuustoa. Voi tsiisus miten hyvää melkein puolen vuoden pihtaamisen jälkeen. Rehellisesti... jos laskee paleon fysiikalle tuomat hyödyt yhteen siitä stressaamisen kanssa, niin plus - miinus - nolla taitaa olla tulos :D Viljoja en silti takaisin ota!
Pitäisiköhän siirtää niitä tavoitteita pikkasen kauemmaksi... Siihen asti, että saa opinnot päätökseen ja pääsee taas palkkatöihin? 
Spodaaminen taitaa olla kallein harrastus tähän mennessä, mihin on hurtahtanut... 800 euron sukelluspukukin kertaostoksena tuntuu alkuvuoden Alepalaskun rinnalla varsin mitättömältä.. Ei tuo raha nimittäin kasva vielä puussa :D


Em. asioita pohdiskellessa iski lauantaina pakkotreenatavitustitioksennus.... Eiku Hakikseen ja gymille kyykkäämään.. Pyramidi 60 kilosta 150 kiloon 10kilon nostoilla ja koska ei tuntunut tarpeeksi, niin otin väleissä sitten vastaavan pyramidin olkapäille... Kello oli kyykky-olkapääpyramidien jälkeen vielä suht vähän ja NoXPode kutitti mukavasti, joten käsittelin siinä vielä selän samaiseen pyramidimalliin ja väleihin löin supersarjat ojentajia naruilla ja taljahauista. Oli muuten sairaan makee fiilis, kun pystyi vihdoin nykimään ylätaljaa edes vähän enemmän sinnepäinpainoilla!

Lukijoiden riemuksi pieni iPuhelimella säädetty videokooste pullistelevista kaulasuonista 130kg -140kg kyykyssä ja vähän lapiokahvailua. Muuta ei heikohkon kuvakulman vuoksi juuri näy :D.. Biisinä  Adam Freelandin - Hate





 ...ttu et kesti tämänkin lataaminen...

Siinäpä avautumista kerrakseen.. Uuteen viikkoon isommalla luottorajalla ja fitnesstukun herapussilla...

Piiz

Mvn

ps.   Kannattaas muuten lukasta tämä  herättääkö ajatuksia?

7 kommenttia:

Kuntoguru kirjoitti...

Olen vuosikymmenien aikana havainnut olkavarren eli hauiksen ympärysmitan noudattavan kaavaa: kokonaispaino jaettuna kahdella.

Kokeilin itsekin jonkin aikaa paleodieettiä. Seurauksena oli jos ei aivan ummetus niin ainakin kova vatsa. Niinpä katsonkin parhaaksi noudattaa sellaista ruokavaliota, joka soveltuu omalle elimistölle ja kukkarolle.

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Siinähän se suurinpiirtein on...

Paleo sinänsä toiminut varsin hyvin: vatsavaivat jääneet pois, mutta liha maksaa(varsinkin laadukas), ja kun sitä vetää tarpeeksi, niin alkaa tulla korvista ulos.. vaikka maistuukin hyvälle :D

Jatketaan harjoituksia

Kuntoguru kirjoitti...

Proteiinipitoinen ravinto on kallista. Kannattaa kuitenkin muistaa, että liiallisesta proteiinista ei ole hyötyä.

Riittävä määrä useimpien asiantuntijoiden mielestä on noin 2.5 grammaa jokaista rasvatonta painokiloa kohden. Sinulla rasvaton paino lienee jotain väliltä 70-75 kiloa, joten 175-190 grammaa proteiinia päivässä riittää. Ylimäärä poistuu kusena tai varastoituu rasvana keholle.

Kaiken pohja on kuitenkin säännöllinen ja nousujohteinen treeni, joka on jaoteltu niin, että levolle ja palautumiselle tulee tarpeeksi aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Meikäläisen treeni kulkee, flunssan ja kuumeen jälkeen tehot löytyneet taas. Otin testiin massanlisääjän, maistuu paskalta, mutta kehitystä tullut, sarjapainoja nostettu kaikissa liikkeissä (ensi viikolla aattelin kokeilla penkissä 115 kilolla 4-6 toiston sarjoja). Alkoholin oon jättänyt melkein kokonaan tänä vuonna eikä suoraan sanoen edes maistuisi enää. Kevät kaiken muuttaa voi.

Anonyymi kirjoitti...

siis... -Altti

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Juu perusajatuksena tuo 2,5g/rasvaton painokilo on ihan totta, mutta paleossa proteiinin määrää on oikeastaan pakko nostaa hieman korkeammalle. 200g proteiinia tekee n. 800kcal, ja omassa tapauksessani pitäisi sitä energiaa saada ainakin treenipäivinä yli 3000kcal.. Rasvastahan saadaan energiaa 9kcal/gramma, joten sitä pitäisi 200g proteiineilla vedellä vähintään sellaiset 250g/päivä. Hiilihydraatit jäävät kuitenkin aikalailla paitsioon, vaikka porkkanaa ja salaattia kiskoisi oikein olan takaa :D

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Osta altti bodyboostista Atlas Super Wight gaineria.. mulle putoo vieläkin. Eikä lennä oksu. Nyt ajattelin kuitenkin pitää sen ainoastaan palkkarina mutta reilummalla kertasatsilla(500-600kcal).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...