11.3.2011

Kohta on taas arjen "aherrus" ohi. Jes! 

Istumalihakset ovat olleet harvinaisen kovilla päivittäisten 8 tunnin pc-sulkeisten kanssa. Ei ihmistä ole tehty istumaan... ruumiillinen työ kunniaan sano! Heinät syksyisin talikolla seipääseen ja talvella 10kilometrin aamureippailut tukkisavotalle. Silavaa kropsujen kera naamariin ja kuppi korviketta päälle. Nuista aineista onp Suoomalaanen miäs tehty. Perkele! Mutta ei... Kiiltonahkakengissä sohjon seassa paljain päin palellen stadilainen juippi hiihtää toimistolle bruttokansantuotetta kasvattamaan. Ja miksi? Ei ainakaan vielä itselleni ole selvinnyt. Väärässä paikassa persettäni puudutan! työn pitäisi olla jotain käsillä kosketeltavaa. Ei turhanpäiväistä paperien pyörittelyä.


Joopa joo... - liiketoimintaa - businessia - rahaa - rikkauksia - suorita - tee - pakko - kiire - tilastot - tulos - tase - bkt - oire - masennus - teknologiayhteiskunta - it - kasvu - kellokortti - lakisääteinen 15 min kahvitauko - budjetti - lisäaineet - einekset  ym.... Missä on hevoset - tukkijätkät - timpurit - suo - kuokka - isänmaa  jne.
Alan kohta hipiksi jonnekin autiolle saarelle, tai vaihtoehtoisesti lapin metsiin(jotka nekin kohta hakataan talouskasvun nimissä matalaksi)


Onneksi läpimädän nyky-yhteiskunnan vastapainona on liikunta (silloin kun sitä ehtii töiltänsä harrastaa) 

HST etenee... Kolmannen viikon viimeinen treeni illalla ja maksimikymppejä tiedossa. Ainakin superkapeaa penkkiä 2x10x 90kg, kyykkäilyjä samaan malliin 115kilolla, mavessa rykästään 140kiloa jne. hiki  lentää, ja niinhän sen pitääkin :D 

Punttailujen vastapainoksi alkoi myös vähille jäänyt hyötyliikunta fillarilla poljettujen työmatkojen muodossa. Saa vielä hieman jännitystäkin päivään, kun taiteilee lukkopolkimien kanssa, vaikka hyvinhän se munamankeli sohjossakin näemmä kulkee!  Eilen napsahti mittariin + 17kilsaa ja tänään polkastaan pari kierrosta lisää. Kilometrit ei päätä huimaa,mutta parempi kuitenkin kuin ei mitään...Suosittelee lämpimästi julkisten kulkuneuvojen sijaan. Antaa toisten istua silleinä purkissa...


Ja näin sitä on taas hieman avauduttu.


Mvn

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...