8.3.2011

Projektia

Kuntoutusprojekti

Eilen nykäsin jo 4 leukaa... 
Mahtava fiilis, kun ei kohta 5 viikkoon? ole kyennyt selkää/hauiksia treenaamaan kunnolla. Alkutilanteen 35kilon hikisestä ylätaljavedosta eilisen 60kilon puhtaisiin sarjoihin on ollut kohtalaisen pitkä matka... Ei enään puutu kuin noin puolet :D Word!
Oli itseasiassa aikamoinen yllätys tuo leuanveto... lauantain yritykset olivat vielä aika lailla surkeita. 
Tänään sitten fyssarin käsittelyyn jatkamaan projektia...

  
 Fillariprojekti
Fillarikausi alkoi varsin lyhyen tauon jälkeen. Uudet ketjut ostettu ja asennettu! Olisi vain ollut hyvä hieman tutustua viereisen vipstaakelin sekä ketjupaketin ohjeisiin ennen tee-se-itse-projektin käynnistämistä.. Meinasi tulla pikkasen liian lyhyet ketjut :D Nyt tarttee enään tarakka asentaa, jotta saa laukut messiin.


Peiliprojekti
Äitinallen autosta hajosi peili... Tee-se-itse-Nalle kävi Motonetissa ja ähelsi aurinkoisena lauantaina kokonaiset 5 minuuttia ruuvarin kera. Tulos = Mekaanikkotasoa :D    



Partaprojekti

Jos vaikka kevätparran kasvattaisi? 
Partahan ei pahoille kasva, eikä turpajouhet joutaville. Minähän en siis ole mikää pahapersebodari.. päin vastoin :D Pitäisköhän perustaa  Good Ass Bodybuilders-blogi?







Lihaprojekti

Etenee... Vaaka näytti eilen kengät jalassa yli 84kg (ennätyspaino)Jes! Paljonko sitä lihaa sitten on kertynyt, vai onko kaikki läskiä :D Ehkä pitäis taas käydä mittarilla?

Terveysprojekti

Vaikka blogin sisältö antaa ehkä olettaa minun olevan varsinainen terveysintoilija ja terveisiin elämäntapoihin juurtunut jumppahiiri(jota siisi tietysti olen), niin yksi asia on sitä kuvaa vastaan sotinut pahasti.... Rööki! 
Projektina tällä erää jo kolmatta viikkoa jatkunut savuttomuus. Kuvittelin naiivisti voivani lopettaa savuttamisen koska tahansa, sillä olinhan jo vajaa vuosi takaperin ollut 11 kuukautta polttamatta. Tämä siis loppui viimekesän Thaimaanreissulla.... Nyt sitten jauhetaan Nicorettea oikein olan takaa...
Leivänhimo on silti pahempi, kuin röökin ikinä eikä siihen taida olla purkkaa vielä kehitetty




Mvn

2 kommenttia:

Plaster kirjoitti...

supertsempit tohon tupakanlopettamisprojektiin :)!

oma mies oppi pahoille tavoille armeijassa (melkein vuoden multa salassa, perkele!), mutta tää nainen otti kaulimen kauniiseen käteen ja meidän talous on edelleen savuton, kohta 2 vuotta taas täynnä.

saattaa muuten tuo tupakan lopettaminen vaikuttaa tohon uneen (tai siis sen puutteeseen) sulla, menee varmaan kohta ohi, toivotaan ainakin :)

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Kiitti Plaster supertsempeistä :D

Voi tietysti olla, et unella ja tupakalla on jotain yhteyksiä.

Kaikista mystisintä tässä unettomuusjutussa on ollut se, että pää ei ole sammunut kunnolla edes unilääkkeillä... Viimeyön tosin nukuin hyvin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...