25.3.2011

Hyvin narskuu hiekka hampaissa, kun polkee ympäri Helsingin katuja. Jokavuotinen riesa, jota höystävät harja-autojen pöllyttämät talven jäljiltä paljastuvat koiranpaskavuoret. Kohtuullisen etovaa ainakin näin allergikkoastmaatikon näkökulmasta.

Lupaan kunniasanalla  kertoa mielipiteeni kovaäänisesti huoltoyhtiön porukoille, kun kaivavat esiin Ylen äänestyksessäkin syksyn vihatuimmaksi luontöääneksi äänestetyt lehtipuhaltimet. Niiden käyttöhän ei siis rajoitu vain syksyisten lehtien siirtelyyn. Ovat nimittäin kelpopelejä myös kissan, koiran ja muiden eläinten, mukaan lukien kanssakulkijoidemme jätösten, yskösten sekä muiden eritteiden pöllyttämiseen öljynsekaisen hiekan lisäksi.... Kyllä nenäpolyypit ja keuhkorakkurat tykkää!... Olisikohan aika laajentaa kaupungin järjestyssääntöjä kieltämään klo.23-07 meluamisen lisäksi myös kansanterveydelle erittäin haitallisten lehtipuhaltimien kättö? Kannatan!

Onneksi tämä Nalle pääsee kohta pölyä karkuun ainakin hetkeksi. Sovittiin Isänallen kanssa pääsiäisvaellus jonnekin tuonne pohjoisemmille leveyspiireille. Hankikannosta riippuen joka kuuleman mukaan on vallan mainio -retki suuntautuu joko Hammastunturin tietämille, tai sitten käsivarteen. Hammastunturi houkuttelisi ehkä metsänpoltto- sekä kalastusmahdollisuuksiensa takia hitusen enemmän :D Täytyy sitten reissun jälkeen tarinoida hiihtelyistä vähän enemmän.

Fiiliksiä parin vuoden takaisesta...
 
turha kantaa vettä mukanaan :D
Pänituodâr
Majoite
Aijuu... Päivitellääns myös treeniviikkoa:

Jotain ihan selvästi tapahtuu, sillä joka treenin jäljiltä lihakset ovat olleen älyttömän kipeinä. Nyt varsinkin selkä valittelee...hyvällä tavalla :D 
Kävin myös toissapäivänä 720mittarissa, jonka tulokset olivat aikas karua luettavaa. Viimeisten 6 viikon äheltäminen on kokonaisuudessaan ollut lihasmassan osalta suurin piirtein plusmiinusNolla. Toki jalkoihin sitä lihaa oli tarttunut, mutta yläkropan kehitys oli sitä vastoin jäänyt paikalleen, ellei jopa hieman taantunut. Eipä ihme, sillä eipä sitä voimatreeniä ole tullut kunnolla yläkropalle tehtyäkään nyt jo onneksi parantumaan päin olevan niskaepisodin vuoksi.

Mvn

1 kommentti:

Matti kirjoitti...

Hienoja maisemia varsinkin keväällä. Hyvää vaellusreissua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...