11.2.2011

Melatoniinikokeilut kokeiltu

Melatoniini

Heikosti potki! 
Eilen rouhin 4 nappia, eli 8milligrammaa, ja vaikutus oli yhtä hyvä kuin taannoin kokeilemillani valeriananapeilla... Eli ei vaikuttanut sitten mitenkään. 3 yön kokeilu kyseisestä aineesta riittänee...17,4€ meni siis kankkulan kaivoon...  Reseptillä jos hankkisi, niin esmes. 5mg pampulat maksaisi n. kolmasosan melatoniininappien hinnasta.... Ottaako kunnon myrkyt käyttöön vai ei?


Kuumeilua

5päivää kuumeilevan muksun kanssa, niin ei voi välttyä :D Tosin oma poteminen jäi 1 päivään. Keskiviikkona alkoi töissä joka paikkaa särkeä ja to aamulla tärisin sängyssä selkä hiessä. Tänään aamusella ei ollut kuitenkaan enään mitään tuntemuksia. Eilisen kurkkukipu ym. kaikki poissa. Perin outoa? Tehosiko pöpöihin sitten vitamiinit vai 70% suklaa, jota mässytin eilen levykaupalla? Tiedä ketunhäntä...Salille?

Kyllä!
Viimeistään huomenna ajattelin Porvoon kuntoklubille vääntäytyä. Tänään täytyy jokatapauksessa ainakin lenkille päästä, sillä parin päivän makoilu alkoi jo käydä pollankin päälle. Käsi ei tietenkään vieläkään toimi kunnolla, vaikka sitä toissapäivänä huollettiin. Jalkatreen puoleen taitaa siis huominenkin kallistua.Mvn

2 kommenttia:

Plaster kirjoitti...

Ainakin Circadin -melatoniinivalmisteen kanssa on tärkeää sen lääkkeen ajoitus 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa, ruokailun yhteydessä. Noin otettuna se vaikuttaa parhaiten. Mitenkä teit omien melatoniinikapseliesi kanssa? :)

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Tunti - vähän päälle.. sit pyörin sikaväsyneenä seuraavat n. 2-3 timmaa ja heräilen kesken unien... Tosin viimeyö meni ok. Valvoin väkisin yhteen ja nukuin putkeen puol. kasiin... siis ilman nappeja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...