3.2.2011

Forewer - Sörnäinen - Personal Training :D

Sallinette, jos nauran kyseiselle paikalle :D Hah Hah Haa...

Tässä syy, miksi hieman naurattaa:

A Sallilla on henkilökunta paikalla maanantaisin ja keskiviikkoisin (kaverin kanssa sisään... odottelin portilla sateessa tovin)

B Nettisivuilla esitelty "viihtyisä/kodikas" kuntosali tarkoittaa käytännössä huonetta, jossa on pari koristekasvia ja liian paljon laitteita (helvetin ahdasta siis) Toki pukuhuoneissa oli uudenkarheat kaapit... suihkussa en käynyt.. ei olisi mahtunut :D

C Mainostetaan: laadukkaat kuntosalilaitteet! (varmaan joo, mutta vapaapainopuoli on sitten tainnut unohtua kokonaan, kun kalustoa on päivitetty)

D Toki vapaapainopuolella oli jotain uuttakin, nimittäin  HUIJAUS-smith-kiskolaite(olisiko ollu cybex-merkkinen)... On se kumma, miten kevyesti nousi 60 kiloa YHDELLÄ kädellä vinopenkissä???? Joku ihme jousitettu ja laakeroitu kiskoräkki, joka kevensi tankoa.... no juuri sen tangon verran... varsinaista pelleilyä!

Kävin siis ko paikassa vetämässä asiakkaalle (voiko kaveria, joka ei treenistä mitään maksa sanoa asiakkaaksi?) hiukan hikitreeniä patteriharjoituksen muodossa. Mukavaa antaa  vaihteeksi hieman runtua ainaisen toimistossa istumisen sijaan!

Tosiaan... Kun tämä elämä pyörii aika lailla kuntoilun ympärillä, niin siitä tulee sitten paasattua myös vapaa-ajallaankin kavereiden kesken. Parin viikon takaisissa juhlissa tuli luvattua kaverille hieman neuvoja kesäkuntoon pääsemiseksi. Tänään sitten lunastettiin lupaus pois. Hyvä meininki oli pojalla, eikä yhtään pistänyt hanttiin, vaikka meinasikin paukut loppua! Hyvä Hyvä!

Omat treenit onkin sitten ihan jotain muuta... Ainoa hyvä treeni oli toissapäiväinen kiukkukyykky(jalat muussia), jossa tein pyramidityyliin 20 kilosta 150 kiloon ja takaisin n. 200 toiston verran + ojennukset ja koukistukset.. Eilen sitten selkää treenatessa totesin, että jo reilu pari viikkoa vaivannut niska tekee edelleen temppujaan... Oikeasta kädestä on voimat kokonaan poissa, edes yhtä leukaa en saanut vedettyä :D Yritin sitten vain pumppailla ja ylipäätään liikuttaa fileitä liikkeellä sun toisella. Painoja juurikaan en saanut käytettyä. Ylätaljassa 35kiloa oli suurin, jolla sai pidettyä oikean puolen mukana.. normaalisti olisin lämmittelykin lähtenyt  60-70 kilosta.. Todella mahtavaa.... Tällä tavalla sitä kehitystä varmasti tulee!!! Treenataan sitten lisää jalkoja... saapahan hieman tasapainotettua :D

Tässä vielä harjoitus, joka tehtiin.. aikaa palaa n. 30-45 min. 
3 kierrosta/patteri - ei taukoja 15-20 toistoa/liike (*vatsoja enemmän) ite tein dippejä 30-40/kierros
Patteri 1: Kyykky, Smith niskan takaa, vatsat
Patteri 2: Kulmasoutu, Vinopenkki smith, vatsat
Patteri 3: Mave, dippi, vatsat

Taas on avauduttu

Nyt unta palloon.. Menkää te muut vaikka treenaamaan,

Mvn

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...