1.2.2011

Aikaa on - kuntoa ei

Vaikka kuinka yrittää, niin ei vaan saakutti onnistu. Nyt kun kerrankin olisi periaatteessa mahdollisuus treenata kaksi kertaa päivässä, vaimokkeen ulkomaankomennuksen ansiosta, niin ei kroppa sitten kuitenkaan anna myöten. 

Miten helvetissä sitä saisi itsensä untenmaille tasan klo. 9 illalla, jotta ehtisi vetää zetaa sen kahdeksan tuntia ennen aamutreenejä???? 

Aikataulutus natsaisi muuten hyvin: viideltä ylös - 6:30 treenit -  8:15 töihin - 16:30 treenit - 18:30 himaan(ruokaa & kouluduuneja) - 21-21:30 unessa. Viikonloput vapaana... On yritetty - ei onnistu!

Jos kello näyttää 2 tunnin nukkumayrityksen jälkeen 23-23:30 on peli menetetty ja joudun suosiolla siirtämään herätystä parilla tunnilla eteenpäin, jotta jaksan istua 8 timmaa töissä hereillä(on muuten supervaikeaa muutenkin).
Pariin kertaan olen kyllä onnistunut nukahtamaan ajoissa, mutta siihen se sitten onkin jäänyt. Treenihimo on valtava, mutta fysiikka(sisäinen kello tms.) ei vaan anna myöten :(  Pitäisikö sitä siirtyä esim. HST:hen ja vetää vain 3 kertaa viikossa?? Ei tarttisi stressata nukkumisesta... 

Helvetti sentään. Kaikki muu häiritsee turhan paljon olennaista, eli urheilua! Päähän ottaa niin, että pahaa tekee!!

Että näin... Illalla sitten kiukulla kyykkytreeniä stna!

Mvn

4 kommenttia:

Riinu kirjoitti...

Suosittelen unirytmin siirtämiseen:

http://www.biovea-europe.com/(S(y42vwfff1wcmv255hj20vv55))/product_detail.aspx?PID=113&CID=0&OS=204

Melatoniini oli hetki sitten vielä reseptilääke. Mutta tähän ei jää ns "koukkuun" (vrt bentsot), ei pöhnää kun herää ja ei ole varsinaisesti lääke!
On samaa "pimeähormonia" pillerimuodossa mitä erittyy aivojen käpyrauhasesta kun ulkona hämärtyy---> vaikuttaa siis uni-valve rytmiin.

Tulee itse käytettyä juurikin unirytmin siitämiseen: yövuoron jälkeen nukkuu iltaan, klo 23 tarvis jo saada uudelleen unta ettei mene seuraavakin vapaapäivä nukkumiseen. Lentoemäntien ja vuorotyöläisten suosikki :)

Ostin omani Life-luontaistuote kaupasta...
Googleta!

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Täytyypä laittaa tilaukseen. Kaikki keinot sallittuja(melkein kaikki)

Kuntoguru kirjoitti...

Lujille pistät itsesi treenaamalla kahdesti päivässä, etenkin jos ne ovat tehojuttuja. No mikäpä siinä, jos palaudut kunnolla ja kehitystä tapahtuu.

Jos/kun alat huomata ylikunnon oireita, kevennä ajoissa. Täydellinen lepoviikko esimerkiksi parin kuukauden välein on hyväksi.

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Kuntoguru:

Tähän mennessä olen päässyt niinkin pitkälle, kuin torstai aamuun.. Eli opettelen vielä tuota 2 treenin tahtia. Ekalla viikolla pääsin keskiviikkoaamuun, ennen kuin kroppa sanoi itsensä irti.

Katsotaan, jos tuosta melatoniinista löytyisi apu uni/palautumisvajeeseen.

Viime viikon otinkin rasituksen vuoksi todella kevyesti. Vaivaiset 3 voimatreeniä... Auttoi kummasti! Tuplatreenit jatkuu heti, kun saa rytmin kohdalleen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...