12.1.2011

Kaikkeen tottuu näemmä

Day 3

Aamuherätys ei tuntunut tänään enää missään, vaikka saippuaa yritinkin taasen hammasharjalle laittaa :D Ilmeisesti kuula vain ihan yleisesti sekaisin.. Johtuuko superomegoista, arjen stressistä, vai jostain muusta? Tiedä (ketun)häntä. 

Helposta herätyksestä huolimatta päivä ei kuitenkaan mennyt ihan pulkkaan, (eikä pulkalla paineltu kuuhun) jouduin nimittäin luistamaan iltatreeneistä sohvaperunaksi oireilevan haisteluelimen vuoksi. Ketutus on armoton! Vaivalla hankittu superkompensaatio* -eli ylikorjaustila menee harakoille... Ilmeisesti aamupäivällä nenälääkärin vastaanotolla kärsitty limakalvopolyyppienpuristelu laukaisi em. ongelman, jonka ansiosta loppupäivä menikin äänekkäästi töräytellessä ja aivastellessa. Yritin kyllä kovasti asentaa itseäni treeniasentoon, mutta iän tuoma "viisaus/kokemus" pakotti jalat viimehetkellä kääntämään menosuunnan kotia kohti. Odotellaan siis illan, sekä yön yli ja katsotaan aamulla, mikä on kondis.. Eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu.. Saattaaha tuo tietysti olla niinkin, että kroppa vain rupesi ränkäämään vastaan äkillisestä rasitustason nostamisesta...

Mvn

*Superkompensaatioksi kutsutaan sitä harjoituksen ja siitä palautumisen synnyttämää urheilijan suorituskyvyn muutosta, joka on hetkellisesti normaalitason yläpuolella. Oikea-aikaisella uudella harjoitteella saadaan aikaan nousujohteinen kehitys urheilijan suorituskyvyssä.
(http://www.junomedical.fi/index.php?227)

Aamun treeni: Ojentajat - epäkkäät - pohkeet

Supersarjat x4
Kapea penkki - kohautukset käsipainoilla - pohjeprässi
Taljapunnerrus - pohkeet jalkaprässissä - kohautus smith 
Ranskalainen maaten - kohautus istuen tangolla - pohjenousut smith

Caloriecount n. 3500
p231 h198 r190
 

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...