30.12.2010

Luvattoman pitkä tauko ollunna blogin päivittelyssä... Ajatukset olleet vain muualla kuin kirjoittelussa.  Sukkulointijoulu Karkkila-Helsinki akselilla,  kahden suvun välillä on pitänyt miehen kiireisenä. Ei kuitenkaan niin kiireisenä, että ei treeneille olisi ehtinyt. Aatonaattona vierailin Karkkilan Kuntokärpäsessä jalkatreenillä, joka jäi kyllä viimeiseksi vierailuksi kyseisessä liikuntalaitoksessa. Paikka oli selvästi suunnattu enemmänkin sunnuntaikuntoilijoille, kuin verenmaku suussa treenaaville jumppahiirille. Jouduin nimitäin reiden lähentäjiä tehdessä toteamaan, että painopakasta puuttui noin 100kiloa :D, loitontajista puhumattakaan. Olisinkin vetänyt treenin mieluummin Karkkilan Iron Clubilla, joka oli ollut mieluisempi, mutta vain jäsenille avainkortilla aukeava hikisali hävisi saatavuudessa Kuntokärpäselle, jossa henkilökunta oli paikalla aamusta asti.

Joulun alla voisi yleisesti olettaa, että puntarin neula heilahtaa useamman päivän massäilyn takia reilusti plussan puolelle, mutta mitään muutoksia ei kuitenkaan järjettömästä suklaan syömisestä huolimatta tapahtunut. Onko tämä sitten huono, vai hyvä asia? Ehkä pöperöissä oli vain jotain vikaa... Kevytkinkkua ja rasvatonta juustoa? ei sentäs.. :D

Laskeskelin äsken, että Joulukuuhun on tähän mennessä mahtunut 21 punttitreeniä, joten  tänään kun vielä rinta-hartia sessiot saadaan kaverin kanssa Porvoon kuntoklubilla päätökseen(edit hoidettu), niin kokonaistreenimääräksi muodostuu 22 kertaa. Ajallisesti n. 44 tuntia ja siihen vielä muutama sulkispeli ja hiihdot päälle. Kohtuullista?? Jos hereilläoloaika on päivittäin n. 14 tuntia, niin olen siis käyttänyt siitä n. 10prosenttia urheiluun. Hittolainen.. Jos käyttäisin kuukausittain puoletkin vastaavasta ajasta opiskeluun ,niin ei tarvitsisi stressata numeroita, tai kurssisuorituksia :D Opiskelu kannattaa, sanovat. Niin myös liikunta! Tällä menolla elän ehkä pidempään ja terveempänä, mutta omakotitalo -, kesämökki -, lentokone- ja sijoitusrahastohankinnoista saatan joutua hieman tinkimään... eipä tosin paljoa haittaa. Tee sitä, mistä nautit, niin saat laatua ja sisältöä elämääsi!

Jatketaan juttua tuonnempana. Nyt saunaan :D

Mvn

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...