12.11.2010

Lihashuoltoa ja kiipeilyä

Pasilan Caven "sieni"
Ollunna aivan orpo olo, kun ei ole viikkoon päässyt puntille. Salille kyllä eksyin muutamaan otteeseen tekemään"jotain"... Soutelua, vatsoja, kahvakuulaa, säkkitreeniä, venyttelyä, sekä olkapäille vähän keppijumppaa. Eipä tosin olisi röhätautikaan varmaan tykännyt hyvää kunnon punttitreenistä.

Eilen tuli todettua, että itseään kannattaa välillä hemmotella. Niinpä kävinkin hierottavana, ja täytyy kyllä sanoa, että uhraus kannatti... Ei puudu kädet enään, eikä vanne kiristä. Lihaskalvoille taas annettu lisää kasvuvaraa :D

Nahanluonti
Pisteenä i:n päälle tuli kohellettua Pasilan Cavella boulderoimassa. Irrottaa mukavasti kiristävät selkäfileet ja nahat sormista.
Edellinen visiitti kiipeilymestoille oli n. 6 kuukautta ja 7 kiloa sitten, jonka kyllä huomasi :D  Täytynee jatkossa uhrata aikaa tällekin, jottei taidot ruostu enempää. Vaikkei kehonrakennus ja kiipeily välttämättä sovikaan kovin hyvin yhteen, niin silti olen sitä mieltä, että mitä monipuolisempaa, niin sen parempi!

Suosittelen lämpimästi tutustumaan hommaan aloittamalla vaikkapa käväisemällä Boulderkeskuksen sivuilla. www.boulderkeskus.com

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...