3.11.2010

Läskinlisäysblogi

Aamulla sattui silmiin kauhea kasa laihdutusroskaa blogien, niin kaupallisten, kuin yksityistenkin julkaisujen muodossa. On pakko myöntää, että säälin kaikkia itseänsä linssiin pissaavia hyväuskoisia jojo"laihduttajia, jotka syövät suklaakakkuja itseltään salaa ja pitävät kasvissyöntipäiväkirjaa.

Koko sana "laihduttaminen" pitäisi kieltää lailla, sillä kun puhutaan laihduttamisesta, niin peli on jo todennäköisesti menetetty. Oikeampi termi voisi olla esimerkiksi elintapojen muokkaus.Elintapojen muokkaamiseen terveellisempään suuntaa ei ole rakettitiedettä. Kuka tahansa jojoilia pystyy siihen, kunhan edes vähän viitsii ajatella omilla aivoillansa sen sijaa, että luikee kaikanmaailman 1-2-3 lahdu heti ihmepilleripamfletteja. Joo kyllähän Mikko Kivinenkin laihtui apteekin piripillereitä syödessään, kun ruokahalu hävisi. Kilot toisaalta tulivat takaisin heti, kun kuuri loppui, sillä elintavoissa ei ollut tapahtunut mitään muutosta.
Ja jos joku väittää, että ei onnistu, kun on niin vaikeaa, niin kokeilkoon lihaksen kasvattamista. Siinä saa oikeasti tehdä töitä ja miettiä, miten ylipäätään on mahdollista saada tarvittavat kalorit täyteen edes suht. terveellisistä ruoka-aineista.

Perusasiat kuntoon ensin... Markkinoinnin opinnoista jäi mieleen tällainen (sopii myös elämäntapojen muuttamiseen)

1. Lähtötilanne
2. Realistiset tavoitteet
3. Omat resurssit
4. Suunnittelu
5. Toiminta
6. Seuranta

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...