10.11.2011

Kuntosali - hyvä tekosyy

Väliviikkojen pitäminen välillä hankalaa, kun käy treenaamassa melkein joka päivä... ihan  huomaamattaan. Viimeinen HST-viikko loppui tosin jo viime keskiviikkona, koska perjantaina oli kipeä olo, joten kai se viikon vaadittava tauko lasketaan siitä? Ja toisaalta koska se viimeinen viikko jäi vajaaksi, niin taukoakin tarttee pitää vähemmän? Niin ja sitten kun nyt tiistain ja maanantain treenasin vain 1-2 lihasryhmää kerralla, niin muu kroppahan palautuu siinä samalla ihan hyvin.. eikö? Ja varsinkin kun "väliviikon" kalorit näyttää reilusti plussaa... Että kai sitä voi "vähän" treenata... Ihan vain pikkuisen, SAATANAN KOVIA, LOPPUUN ASTI VIETYJÄ?? Voihan sitä.

tiistain käsitreenit meni jotenkuten seuraavasti:

4 eri liikettä taljassa, joita 4-5 supersarjaa tappiin asti (ja vähän päälle)
Habakäätö-ojentajapunnerrus (perus)
Haba-ojentaja (molemmat naruilla)
Haba(myötäote)-ojentaja(vastaote)
Ristikkäishaba-ojentaja(selän takaa)
+ habat käsipainoilla - ranskalainen niskan takaa scottipenkissä (3sarjaa loppuun asti)

Keskiviikkona pumppasin sitten tissejä ja olkapäitä, joten enää olisi jäljellä selkä sekä jalat. Jalkatreeni on tiedossa huomenna aamulla klo. 8:00 joten kaipa sitä tänään iltapalaksi pitää pieni selkäsauna ottaa. Saa hyvän tekosyyn olla tekemättä enempää koulutehtäviä :D

Eipä ole vähään aikaan, tarkemmin 12 viikkoon ollut muskulit näin saamarin kipeät. Kroppa on selvästi tottunut tuohon HST-tyyliin, joten tuli pieni säväytys ihan tarpeeseen. Pieni masokisti nostaa taas päätään, ja myhäilee tyytyväisenä. Lisää tätä laatua!

caloriecount klo.18:49 ( 3600kcal ) edit: 20:28 (4000Kcal)  edit #2 22:30 (4300kcal)

Mvn

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...