4.11.2011

HST round 2 done & bodyarvontaa

Tokasta HST-kierrosta suoriuduttu! Viimeinen treeni tosin jää nyt pienen flunssan takia tekemättä, mutta samapa tuo... Maanantain ja keskiviikon treenit olivat joka tapauksessa sen verran rankkoja, että aikaistettu tauko tuli ihan tarpeeseen :D Olisikohan viikolla vedetyillä tuplatreeneillä ja boonarina juostulla 10km lenkillä mitään tekemistä tän flunssan kanssa? Joko se, tai sitten huoltoyhtiön lehtipuhaltimien ilmaan nostattamat paskapilvet... Veikkaan jälkimmäistä, sillä tuntuu olevan joka syksyinen ja keväinen reaktio; siitepölyn sitä jotenkuten kestää, mutta tonneittain ihmisen ja koiran paskaa... Ei vain kykene.. Hengityssuojain pitäisi olla naamalla...

Asiasta jauhoihin, joita tilasin pari päivää sitten Mass.fi:sta
Paketista löytyi 5kiloa Massin Recoverya(suklaa), ja 4kiloa Mass Wheytä(myös suklaa). Kovasti ovat hehkuttaneet, jotta hinta-laatu-suhde olisi kovin kohdillaan. Aavistuksen kalliimpaa kamaa, kuin edelliset Star Nutritionin Whey80 ja Supergainer, mutta ainakin proteiinisekoituksen puolesta pitäisi olla laadukkaampaa tavaraa. (Isolaatti Vs. konsentraatti).  Maussa ja liukenemisessa Mass Whey(suklaa) hakkaa Starin Whey80:n(mansikka) kevyesti, ja Recovery... no ei maussa(aivan liian makea), mutta ainakin vatsa kestää sitä paremmin. Viime viikolla kun teki tuplatreenejä, ja tietysti imuroi siinä sivussa tupla-triplamäärät palkkaria ja treenijuomaa, niin sai sitten juosta myös vessassa samaa tahtia... Massin Recoveryä meni keskiviikkona noin. 300g, eikä mitään ongelmia. Pisteet siis siitä Massille. Myös nopea toimitus (2päivää) saa kehuja. Muista vaikutuksista ei juuri ole sanottavaa... Riippuu ihan vaa-an lukemista :D... Olivat muuten keskiviikkona ihan kohdillaan. Aamupäivällä 82,4kg ja illala 84,6kg... Pari pihvilounasta, niin vot! Ysikymppi here I come!


Tässä pieni tarjoiluehdotus niille, jotka haluis juoda maitopirtelöö, mutta pakki ei kestä.. Aitoo kamaa, ja proteiinijuoma saa aivan uuden merkityksen :D  (raakamaito sopii suurimmalle osalle maitovammaisia.. myös minulle) 




Lehdet kiertoon - The arvonta

Nyt pitäisi päättää, aloitanko viikon päästä kolmannen HST-kierron, vai Lisäänkö treenipäiviä ja siirryn HIT -tyyliseen treeniin... Ehdotuksia otetaan vastaan!

Vastanneiden (blogin rekisteröityneiden lukijoiden) kesken arvon viimeisimmän Bodylehden, joten jos et ole vielä lue-nappia painanut, ja kyseiseen läpyskään tutustunut, niin nyt on siihen hyvät mahdollisuudet ja vielä ilmaiseksi :D

Eli ehdotelkaapa menemään ensi tiistaihin asti. Keskiviikkona sitten ilmoitan arvonnan voittajan, lyön homman pakettiin ja paketin postiin.



Treenatkaa nallena

Mvn

3 kommenttia:

Altti kirjoitti...

Oon itse vetänyt tän vuoden pääsääntöisesti Mass.fi:n palkkaria ja heraa (Fitnesstukusta tilasin keväällä kreatiinit ja samalla tarjouksessa ollutta recoverya ja wheyta, joista jälkimmäinen tosin oli hirveetä). Parhaillaan teen palkkarin Mass.fi maltodekstriinistä ja herasta. Noita tyhjiä ämpäreitä on keittiön hyllyn päällä muutama...

Tähtien polku kirjoitti...

Mass:n whey-suklaa pönikkä on myös itellä käytössä ja maku on tosi jees =)

Ja ehdotan 3. HST-kiertoa :p

Matti kirjoitti...

Mass:sta ei ole kokemuksia. Perus whey kuraa oon kurkkuuni kaatanut.

Treenikierrosta. Jos tuntuu, että paikat palautuu HST kierrosta niin sillä sitten. Jos tuntuu, että ei palaudu, niin sitten lisää treenipäiviä kehiin. Näin mä järkeilisin, tiedä sitten mikä on järkevää ja oikein..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...