10.10.2011

Expot oli ja meni


Kävinpäs sitten kuitenkin expossa ihmettelemässä. Ensikertalaista ei tarjonta ihmeemmin vakuuttanut, varsinkaan kun puoliso totesi olevan vielä huonommat, kuin edelliskerralla. Jotain sentään jäi käteen, ja jo pelkästään niiden takia kannatti käydä kääntymässä. 
Fitnesstukun standilta kaappasin mukaan 4kg Whey80:sta á 44e, ja Tehoravinne.fi:n luukulta köpasin pari purkkia aminohappotabuja 20e/649g. Eivät pahoja hintoja kumpikaan. Tuo Whey80:nen on entuudestaan jo tuttu tuote, ja sitä onkin tullut sheikattua jo pidemmän aikaa sen edullisuudesta johtuen. Normihinta 4kg:n säkillä taitaa olla siinä 60e:n paikkeilla. Vapaat aminohapot taas on ihan uusi tuttavuus, joita olen harkinnut hamstraavani jo hetken aikaan, ja nyt kun sattui hinta olevan messuilla kohdallaan, niin pakkohan noi purkit oli mukaan ottaa. Ainoa miinus tossa Whey Amino 2000:ssa oli, että sitä ei saanut jauheena. Kaiken lisäksi kyseiset napit osoittautuivat vähintäänkin "kohtuullisen"kokoisiksi, jotka sitten päätin sitten fiksuna miehenä muuttaa tehosekoittimella aavistuksen nieltävämpään muotoon. Jauhaminen onnistui helposti, mutta koska nappeihin ei ole lisätty esim. soijalesitiiniä sekoittumista varten, jäi juuri valmistettu pulveri kellumaan nesteen pinnalle. Tätä ei tietenkään tullut mietittyä etukäteen... Onneksi ei tullut jauhettua molempia pönttöjä :D
Messujen arvokkainta antia olisi tietenkin ollut kisojen seuraaminen, mutta suolaisen 40e lipun jätin kuitenkin hankkimatta. Katselen kuvat ja videot sitten täältä blogosfääristä käsin, sillä aina ne joku urhea tänne kuitenkin postaa...Kiitos siitä.


Tulipa vain mieleen jo siinä vaiheessa, kun ilmoitettiin Ronnie Colemanin olevan paikalla vain sunnuntaina, että taisipa olla kyseessä pelkkä mainoskikka... Eikä epäilyjä yhtään hälventänyt se, että kyseinen herra ei ollut paikalla silloinkaan... Olisin mieluusti kyllä spotannut, sen sijaan, että lavalle kävelytettiin muistaakseni Tiina Jylhän "mallikokelaita" (18-25v ruipeloita, jotka eivät eläessään ole liikuntaa harrastaneet...eipä ainakaan siltä näyttäneet).
Anyway, sain lisäproteiinit hankittua, joten jo sen takia kannatti käydä kääntymässä

Piiz

Mvn


lisää rakennusaineita
kohtuulisen kokoiset tabut

4 kommenttia:

Altti kirjoitti...

Tykkäätkö oikeesti tosta star nutrition wheystä? Itse sain juuri ja juuri vedettyä kilon, niin pahasti tökki vastaan. Kokeilin muuten rajojani reilu viikko sitten, sain 132,5 kg penkistä. On enää viikkojen kysymys, koska siirryn 90-kiloisten sarjaan.

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Verdad...No :D

Menee kuitenkin kohtuuhyvin alas, ja koska opiskelijana hinta tulee ainakin osin ennen laatua, niin en jaksa valittaa...

Toisaalta isaolaatti olisi parempaa, kuin konsentraatti, myös proteiinipitoisuus voisi olla aavistuksen korkeampi (nyt79g/100g)

132,5kg ja 90kg Hyvä Hyvä!
Mulla ei oo hajuakaan, mitä siitä itsellä nousee. Kapealla otteella tehnyt vitosia 115kilolla... Paino taasen junnaa paikallaan 80-81kg... Pitäis varmaan opetella syömään uudestaan, tai mennä töihin tienaamaan ruokarahaa :D

Altti kirjoitti...

Ota huomioon, että meikäläisellä on 190-senttinen varsi, siihen sietäisikin kiloja tarttua...

Tilasin tossa elokuun lopussa uudet satsit heraa ym. kivaa ja totesin puolisolle: "Nämä riittävät loppuvuodeksi!". Tiistaina tuli uudet jauhot, kun edelliset loppui...

Isolaatti/konsentraatti, mikä ero?

Maailman Vahvin Nalle kirjoitti...

Isolaatti on obaut tuplasti kalliimpaa.... Imeytyy myös nopeammin, joten sopii hyvin palkkarin proteiiniksi. Mä paikkaan sitä kohtaa vapailla aminohapoilla.

Heti kun on vain varaa, niin siirryn hydrolysoituun heraisolaattiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...